Wat kunt u verwachten van Beste Zorg Thuis

 1. Thuiszorg nodig?

  Kiest u voor thuiszorg van Beste Zorg Thuis dan kunt u dit van ons verwachten:

  Huishoudelijke zorg: het overnemen van huishoudelijke activiteiten, zoals stofzuigen, ramen zemen, opruimen, koken. Persoonlijke verzorging: hulp bij wassen, aankleden, toiletgang, eten en drinken en toedienen van medicijnen. Verpleging: verrichten van verpleegkundige handelingen zoals injecties geven, wondverzorging, stomazorg en het adviseren over het gebruik van medicijnen en het uitzetten van de medicatie. Gezinsverzorging: tijdelijke zorg en begeleiding binnen het gezin. Begeleiding: hulp bij het inrichten en doorbrengen van de dag. Terminale zorg. 24 uur zorg

  Zorgplan: zorg op maat

  Wij bieden zorg in uw eigen omgeving of op een tijdelijke verblijfplaats. In overleg met u stellen wij een zorgplan op. Uiteraard rekening houdend met uw wensen en verlangens. Gedurende de zorg, plegen wij regelmatig overleg, met familie, huisarts en het verplegend personeel. Zo garanderen wij dat de zorg afgestemd is op u zorgbehoeften.Om u zoveel mogelijk vertrouwen te geven,in de zorg en de zorgverleners, houden wij het team dat bij u komt verzorgen/begeleiden klein, u zult niet meer dan 5 verschillende zorgverleners aan huis krijgen, dit ligt aan de zorgmomenten of zorg behoeften. Alle afspraken die er gemaakt worden omtrent de zorg zullen worden opgenomen in een zorgdossier.

  Professionele zorgverleners

  Met de inzet van goed opgeleide zorgverleners streven wij ernaar dat u lang , veilig en zo zelfstandig mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Vanzelfsprekend maken wij voor het uitvoeren van medische handelingen gebruik van gediplomeerde krachten.

  EVV

  Iedere zorgvrager bij Beste Zorg Thuis krijgt een EVVER (Eerste verantwoordelijke verzorgende) aangewezen, de keuze van de EVVER wordt gemaakt door hoofdzorg die ook de intake bij u zal afnemen, uiteraard wordt er een EVVER aangewezen die op de hoogte is van de zorgbehoeften. Zij of hij zal 3 keer in de week bij u ingeplant worden om u eventuele vragen te beantwoorden, of de zorgbehoefte aan te passen in o overleg met u specialist en of familie.

  Specialistische thuiszorg

  Terminale zorg / palliatieven thuiszorg In geval van levensbedreigende ziekte, is deze zorg gericht op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven voor u, uw familie, uw naasten en mantelzorg. Deze zorg wordt geleverd door een klein team met speciaal opgeleide medewerkers.